Tenger, hullámok, szél, kincsvadászat, kardharc – ez a kalózok élete. Legyen az egyikük! Merüljön el egy izgalmas játékba, amely pénzt keres! Kezdje el ingyen játszani anélkül, hogy regisztrálna Sharky-ba, és tanulja meg az izgalom, az adrenalin és a hihetetlen érzelmek ízét.
Ez a szerencsejáték történetének egyik legjobb játékosa. Fellebbezése érdekes telekben, egyszerű kezelőszervekben, izgalmas bónuszban és magas kifizetési százalékban rejlik. És megtudhatja a nyeremény méretét, amikor kinyitja a „Paytable” táblát, vagy több pörgetést végez.

A játékgép sharky indításakor a felhasználók öt orsót láthatnak, amelyeken 9 aktív vonal található. A kényelmes kezelőpanel számos lehetőséget kínál a játékosoknak a gombokhoz, amelyek közül 5 különböző sorokhoz van hozzárendelve.


Sharky nyerőgép szimbólumok


Ennek a nyílásnak az alapképei között szerepel egy papagáj, kard, egy kincsesláda, és természetesen a kártyák névértéke.
Minden szimbólum összegyűjti a saját kombinációját, de ezeken a képeken kívül speciális szimbólumok is vannak a tekercseken.
Vad szimbólum. Ennek a szimbólumnak a szerepe a Sharkey kalóz képe. Ez a kép képezi a legjövedelmezőbb kombinációkat. De ez nem a szimbólum fő funkciója, mert játékkombinációk esetén a szimbólumszórás kivételével helyettesít minden képet.
Szórás szimbólum. Két ilyen kép található ebben a nyílásban. Az egyik kép egy iránytűvel ellátott kép, és ez egy általános szórás szimbólum. Különben is fizetik, függetlenül attól, hogy hol esett az orsóra. Két további szórási szimbólum található a hajó és a sziget képével a nyílásban. Ebben az esetben a hajó csak az első tárcsán jelenhet meg, a sziget pedig csak az utolsó tárcsán. És ha ez egyszerre történik, akkor a játékos egy további bónusz játékot aktiválhat.
 Számos bónusz szimbólum található a Sharky játékgépen. Ha például egy szórás kalózhajó és egy pálmafa kombinációja formájában jelenik meg, akkor a játékos 10 inget készíthet ingyen. Ugyanez a helyzet a hajón vitorlázó kalózjal. Az ingyenes pörgetések jelentősen növelik a nyerési esélyeket.

Ha ledobja az iránytűt, akkor jó nyereményt szerezhet. Minél több ilyen szimbólum jelenik meg egyszerre, annál nagyobb a nyerő kombináció.

Egy további játékban a felhasználók 10 pörgetést kapnak, amelynek során a bátor Sharky hajóval vitorlázik arra a szigetre. Az összes forgatás befejezése után az út tovább halad a orsók mentén, amíg egy cápa meg nem támadja őt. Ez a forduló a játékosok különleges lehetőségeit és sok meglepetést tár fel.
Ez a játékgép nem tartalmaz progresszív jackpotot. De minden egyes nyerési kör után a játékosok kipróbálhatják szerencséjüket egy kockázatos játékban, és megduplázhatják a kapott nyereményt. Ehhez csak kitalálnia kell a kártya színét.